Àlbum digital

Thursday, April 21, 2005

Gallocanta

Llacuna de Gallocanta. Feia temps que volia posar aquestes fotos. Sobretot després que el César en posés tres al seu blog i una, la segona, porta més de 20.000 visites.
Era el novembre del 2003. Durant unes setmanes s'aturen a la llacuna les grues que emigren d'Escandinàvia cap a Extremadura i el Marroc. Hi ha nits que a la llacuna hi dormen set milt, vint milt, trenta mil grues. I quan arriba la matinada, en menys de mitja hora totes aixequen el vol. Dues imatges de la primera matinada.





La segona matinada va ser completament diferent. El sol no va sortir fins molta estona després, amagat com estava darrera les boires. La llum totalment freda. Hi havia lluna encara. Algunes grues hi volaven per davant. Un espectacle diferent.



Durant el dia passejàvem pels voltants de la llacuna. A estones va sortir el sol il.luminant les fulles daurades dels pollancres. A estones va ploure. I després va sortir el sol. I amb ell l'arc de Sant Martí. Hi ha una imatge gran asociada a la de l'arc d'aquesta plana.





0 Comments:

Post a Comment

<< Home