Àlbum digital

Wednesday, February 15, 2006

22@

De la xurreria al gratacels de colors. Dels paratges que fa anys eren descampats oblidats, pisos i cases baixes que convivien amb naus industrials i magatzems de transport, als espais i edificis que aquests dies són objecte d'una exposició a Nova York.















Parcelar la realitat porta a coses d'aquestes. Línies, colors i textures gràficament impactants però que mostren una realitat diferent del que veus i vius quan mires directament al món. Clar que pots trobar la gràcia d'una composició o falsejar malèvolament la realitat.







I no parlo només d'imatges. També la paraula pot ésser un instrument de manipulació, una eina per la mentida i la falsedat. La següent foto és presa des del parc que hi ha a l'interior de la plaça. Al costat del monolit que recorda que les assembles de Pau i Treva es van iniciar a Toluges, al Rosselló, el 1027 presidides per l'Abat Oliba. Els temps en els que vam ser la primera nació d'Europa a fer passes per sortir de la foscor dels temps feudals, uns temps en els que hi ha qui encara es veu que hi viu.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home